Numerologische Mandala’s

Mandalaboek Numerologische mandala’sGeboortemandala’s, relatiemandala’s, speciale datummandala’s… met alles wat maar een getal of cijfer bevat zijn numerologische mandala’s te maken. Het allerbelangrijkste dat je hiervoor nodig hebt is creativiteit. Geholpen door de zeer vele tekenvoorbeelden en de duidelijke tekst in dit boek ben ook jij in staat je eigen numerologische mandala’s te maken. Dit kleurrijke en inspirerende boek nodigt je daartoe zeker uit.

Op een geheel eigen manier ‘vertaalt’ Hannie getallen in vorm en kleur. Hierdoor ontstaan tekeningen die elk heel beeldend hun eigen verhaal vertellen. De geboortemandala op de voorkant van het boek is daar een schitterend voorbeeld van.

De cursisten van Hannie worden door haar creativiteit zodanig geïnspireerd dat ze ook numerologische mandala’s maken die iets te vertellen hebben.
In het kleurdeel achterin het boek zijn daarom dan ook meerdere tekeningen van hen opgenomen. En natuurlijk is Hannie zelf ook met eigen tekeningen vertegenwoordigd.

ISBN 978 90 77247 14 3
Tweede druk
320 pagina’s
Geïllustreerd, gedeeltelijk in kleur
€ 22,50

Uitgeverij Akasha
Uitgeverij Akasha